Postgraduaat technologie in de zorg (Leuven)

Deze permanente vorming van de Faculteit Geneeskunde maakt zorgprofessionals wegwijs in de snelle evolutie van de gezondheidszorg en innovatieve technologieën. Het studieprogramma bestaat uit vijf online onderdelen, inclusief een Engelstalige MOOC over kunstmatige intelligentie in de zorg. Deelnemers krijgen een algemeen beeld van huidige en toekomstige technologieën, leren ze te evalueren en ontwikkelen de nodige basis om ze te implementeren op hun eigen werkplek.

Wat vind je op deze webpagina? 

Op deze pagina’s vind je als (toekomstige) student alles over het programma, de toelatingsvoorwaarden, doelstellingen en evaluatie.

Alle andere informatie met betrekking tot de opleiding kan je vinden op Technologie in de zorg

 

De opleiding richt zich specifiek tot biomedische professionals die zichzelf via levenslang leren willen bijscholen en een algemeen beeld willen krijgen van de mogelijkheden van technologische toepassingen in de zorg van vandaag en morgen. Het onderwijs in de opleiding legt de nadruk op de evaluatie, de implementatie en het gebruik van (nieuwe) technologische toepassingen in de gezondheidszorg. De studenten die succesvol deze opleiding afronden, moeten in staat zijn om zelfstandig een bijdrage te leveren aan het evaluatieproces of de implementatie van deze technologieën. Verder hebben ze zich een kritisch-constructieve houding eigen gemaakt ten aanzien van deze technologieën.

Kwaliteit van de opleiding

Hier vind je een overzicht van de resultaten van de interne kwaliteitszorgmethode COBRA.

Onderwijskwaliteit op het niveau van de opleiding

Blauwdruk

Onderwijskwaliteit op het niveau van de universiteit


Meer info?