Getuigschrift Sustainability Leadership Programme (Brussel)

Hoe maak je als leider impact met duurzaamheid? Samen met een uitgebreid team van ervaringsdeskundigen en wetenschappers en je peers zoeken we gedurende 4 maanden naar antwoorden op de grootste uitdagingen die je als organisatie hebt wanneer je duurzaamheid wil implementeren en wil opschalen. 25 deelnemers krijgen de kans om deel uit te maken van de eerstvolgende groep impact makers.

 

Wat vind je op deze webpagina?

Op deze pagina’s vind je als (toekomstige) student alles over de toelatingsvoorwaarden, doelstellingen en evaluatie.

 

Alle informatie met betrekking tot het studieprogramma kan je vinden op https://feb.kuleuven.be/levenslang-leren/sustainabilityleadershipprogramme/ 

We willen de transitie versnellen van organisaties richting duurzame (business) modellen met positieve impact.
In ons programma buigen deelnemers zich hoofdzakelijk over drie prangende vragen over duurzaamheid voor organisaties: “Hoe kan je organisatie tegelijk duurzaam zijn én rendabel zijn? Welke rol speelt je organisatie in je netwerk en hoe vergroot je je positieve impact? Hoe krijg je collega's, partners én klanten mee in je duurzaamheidsstrategie?".
De deelnemers gaan met de input uit de sessies aan de slag om een actieplan van hun organisatie wat betreft duurzaamheid op te stellen. Om dit actieplan vervolgens te implementeren wordt doorheen de opleiding ook specifiek gewerkt aan persoonlijke groei en leiderschap in duurzaamheid.

Kwaliteit van de opleiding

Hier vind je een overzicht van de resultaten van de interne kwaliteitszorgmethode COBRA.

Onderwijskwaliteit op het niveau van de opleiding

Blauwdruk

Onderwijskwaliteit op het niveau van de universiteit


Meer info?